Yvonne de Jong

Yvonne de Jong

De trotse partner

Na 15 jaar ervaring te hebben opgedaan als Contractmanager binnen een grote internationale IT organisatie heb ik in 2007 de stap gezet om ZZP-er te worden. Een aantal mooie opdrachten bij o.a. Ministeries volgden tot ik in 2011 besloot om meer te willen ondernemen, om echt iets op te bouwen, iets neer te zetten, iets te betekenen.
Samen met mijn compagnon Serge hebben we het ZP concept voor een andere manier van inkopen uitgedacht en ontwikkeld voor de Zorg.
Hierbij heb ik mijn hart verloren aan het op mijn manier werken voor kwetsbare mensen in de samenleving. Inmiddels werken we binnen BuroZP met een super team en ben ik heel trots om daar onderdeel van uit te maken.

In mijn vrije tijd maak ik graag verre reizen, samen met mijn zoon de wereld ontdekken boven en onder water, daar kijk ik ieder jaar weer naar uit. Zon, sneeuw en tijd doorbrengen met familie en vrienden daar word ik ook heel blij van. Vorig jaar ben ik begonnen, samen met vier vriendinnen, om het tennis onder de knie te krijgen, dat is vooral erg gezellig.
Yvonne de Jong
Yvonne de Jong