Wietse de Bruin

De Verbindende Consultant

Na mijn studie gezondheidsmanagement ben ik aan het werk gegaan als sociotherapeut bij een TBS kliniek waar ik de aanbevelingen vanuit mijn scriptie heb kunnen implementeren. Een hele bijzondere werkplek en een leerzame periode maar ik wilde meer zien van de werkende wereld en met die insteek ben ik eerst als projectleider voor een schoonmaakbedrijf aan het werk geweest en na een andere functie in de TBS kliniek voor een sport retail bedrijf gaan werken en een bijdrage geleverd aan het openen van grote winkels.

Het afgelopen decennium ben ik met veel plezier werkzaam geweest als rayonmanager bij een fabrikant en leverancier van zorghulpmiddelen. Ik merkte dat ik toe was aan een nieuwe uitdaging en had vanuit deze functie al eerder kennis gemaakt met Buro ZP en de werkwijze. Deze sprak mij en zo was het zaadje gepland.

Ik zit nu aan de andere kant van de tafel bij zorginstellingen en haal veel voldoening uit het afstemmen van de specifieke behoeften bij een organisatie met dat wat er beschikbaar is op de markt. Ik zoek de verbinding en ben enorm gedreven om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen.

Naast veel tijd voor het gezinsleven ben ik graag actief bezig op twee wielen, een berg of met een bal. Ik kan vaak maar moeilijk kiezen waar ik de meeste zin in heb. Ik kom tijd te kort! Verder besteed namelijk ook graag tijd aan muziek door het bezoeken van concerten en festivals zoals Down The Rabbit Hole in de buurt van mijn woonplaats.