Viola Reijenga

Viola Reijenga

Recruiter

Met ruim 13 jaar werkervaring in de arbeidsbemiddeling word ik nog altijd erg enthousiast bij het maken van de juiste match. Ik ben nieuwsgierig naar iemand zijn drijfveren en vind het een leuke uitdaging om de juiste medewerkers voor Buro ZP te vinden. Sinds 2016 help ik het team als er uitbreiding nodig is. Onbewust ben ik altijd wel aan het netwerken als ik met mensen in gesprek ben, of ik nou op een verjaardag, op het schoolplein of in de sportschool ben.

Bij BuroZP kiezen we er bewust voor om meerdere gesprekken te voeren en organiseren we ook een meeloopdag. Dan kun je echt ervaren wat werk bij Buro ZP in de praktijk inhoudt. De afgelopen jaren heb ik in de vele gesprekken met kandidaten veel geleerd over Buro ZP en hun klanten, maar weet ook hoe de perfecte kandidaat eruit ziet. Naast de werving van nieuwe collega’s ondersteun in ook met werkzaamheden op het gebied van PR, events en sales.

Het prettige van mijn baan bij Buro ZP is dat ik veel vanuit huis kan werken waardoor ik ook de zorg voor mijn dochters Lola en Isabel kan combineren. Zo rijd ik in wekelijks de rondjes van turnhal naar de dansschool en het zwembad. Blij word ik ook van sushi, chocolade, latte macchiato’s en witte wijn. Gelukkig weet ik ook de weg naar de sportschool te vinden zodat bovenstaande zonder schuldgevoel genuttigd kan worden.

Meld je aan voor de BuroZP nieuwsbrief