Michelle-Wicklert-Leergierig

Michelle Wicklert

De Leergierige Consultant

Na de opleiding Facility Management te hebben afgerond, ben ik direct na mijn studie aan de slag gegaan bij ArrangeGroup; een facilitair ondernemershuis; waar ik 1,5 jaar een traineeship heb gevolgd. Na 1,5 jaar ontdekken en onderzoeken wat ik leuk vond ben ik in contact gekomen met BuroZP en sinds 1 april met veel enthousiasme gestart. Een leuke nieuwe uitdaging waarin ik (nog) verder kan ontwikkelen. Ik kan mijn facilitaire kennis inzetten om een mooie bedrage te leveren in de zorg!
Ik vind het leuk om via BuroZP te werken in verschillende klantomgevingen, veel contact te hebben met de klant en samen met hen de juiste keuzes te maken op het gebied van inkoop en de zorg samen met hen te verbeteren en de veranderen. In ons team heeft elke collega zijn of haar eigen specialisme en kan je binnen het team echt op elkaar rekenen. Door deze manier van werken en onze eigen benchmark tool kunnen wij tot slimme oplossingen komen en met elkaar tot mooie vernieuwende oplossingen komen. Heel leuk dat ik daar een bijdrage kan mag en kan leveren.
Wat ik heel leuk vind; is dat ik binnen BuroZP heel veel vrijheid krijg om mezelf te ontwikkelen, veel verantwoordelijkheid krijg om zelfstandig klanten te mogen draaien en heel veel kan leren van de kennis van mijn collega’s. Op deze manier hoef je niet telkens opnieuw het wiel uit te vinden en kan de beste keuze voor onze klant gemakkelijker gemaakt worden. Onlangs hebben wij het buddy concept uitgerold binnen BuroZP waarin ik als junior consultant gekoppeld wordt aan een meer ervaren collega, zo borgen wij de continuïteit bij onze opdrachtgever, kunnen wij elkaar vervangen bij afwezigheid en kunnen wij veel van elkaar leren. Ik zeg win-win situatie!
Mijn leukste ervaring tot nu toe binnen BuroZP is de kantoor dag die wij 1 keer in de drie weken met elkaar hebben. Deze dag staat in het teken van kennisdeling en gezelligheid met elkaar ‘’teambuilding’’. In de coronatijd was het voor mij een lastige tijd om ingewerkt te worden, deze kantoordagen vind ik daarom extra leuk!
Buiten werktijd zal je mij nu voornamelijk terugvinden in mijn nieuwe huis welke we helemaal aan het verbouwen, ook ben ik veel te vinden op de tennisbaan, in de boksschool of (op het terras) met vrienden of familie. Ik krijg veel energie van het samenzijn met mijn dierbaren. Daarnaast word ik heel blij van vakanties. Ik geniet van een zonvakantie maar ook in de winter sta ik graag op de latten in het altijd gezellige Oostenrijk.