Marten-Niewsgierig-uitgeknipt

Marten Esser

De Nieuwsgierige Consultant

Tijdens mijn studie Facility Management ben ik in aanraking gekomen met het inkoopvak als stagiair bij de inkoopafdeling van de brandweer. Daarna heeft het inkoopvak mij niet meer losgelaten. Na mijn studie heb ik eerst een jaar bij een woningcorporatie gewerkt en vervolgens heb ik de overstap gemaakt naar de zorg- en onderwijssector waar ik 6 jaar heb gewerkt als inkoper.
In 2023 ben ik in gesprek gekomen met Buro ZP. Het enthousiasme, de betrokkenheid en de methode van Buro ZP hebben mij ertoe bewogen om de zorg nu vanuit Buro ZP te adviseren en te helpen om de zorg nog iets beter te maken.
Ik woon samen met mijn vriendin en ons zoontje (oktober 2021) in Zuid-Limburg. Met z’n drieën ontdekken wij de wereld door eropuit te gaan in de buurt in het Limburgse heuvelland of verder weg over de grens.
Het bourgondisch Limburgs leven is er met de paplepel ingegoten en ik houd er dan ook van om met familie en vrienden een hapje te eten en te drinken. Ook spendeer ik de nodige uren in de keuken om zelf hapjes en drankjes te maken.
Ook een bord- of kaartspel met familie en vrienden is een vaste prik en kan er competitief aan toe gaan. Mocht er dan nog tijd over zijn in de week dan vind ik het leuk om te snowboarden of gitaar te spelen.