Mariska_Ontzorgen

Mariska Hiemstra

De Ontzorgende Consultant

De afgelopen 10 jaar ben ik werkzaam geweest bij corporate bedrijven op inkoopafdelingen. Hierdoor breng ik inkoopkennis binnen de foodservice en het facilitaire werkveld met mij mee.

Na deze 10 jaar vond ik het tijd eens een andere richting op te gaan en ben op zoek gegaan naar een kleinere organisatie en wil graag mijn steentje bijdragen in de zorg. Zo ben ik in contact gekomen met Buro ZP en sinds maart vol enthousiasme in dit nieuwe avontuur gesprongen.

Ik vind het leuk via Buro ZP te werken in verschillende klantomgevingen, veel contact te hebben met mensen en de klant waar mogelijk te ontzorgen in haar inkoopvraagstukken. Binnen ZP heeft iedereen zijn/haar eigen specialisme en kan je veel op elkaar vertrouwen. Wij zoeken echt de samenwerking met elkaar op, om niet steeds opnieuw het wiel uit te vinden en kunnen op deze manier de klant goed helpen de juiste keuzes te maken die het best passen bij hun wensen.

In mijn vrije tijd houd ik ervan op pad te zijn en ben ik graag actief bezig. Ik ga graag naar het strand, bos, park, ijsjes scoren voor onze meiden, terrasjes pakken, lekker eten en drinken. Ik combineer dit het liefst met veel bezoekjes aan vrienden. Sporten schiet er door alle drukte nogal eens bij in maar pak ik na een tijdje vaak super fanatiek op. Fitnessen, skaten, hardlopen, wandelen of een lesje Insanity voor de tv is voor mij een prima uitlaatklep na een drukke dag.

Verder staat vakantie vieren staat hoog op de favorietenlijst. Zowel stedentrips als zon- en skivakanties word ik heel erg blij van. Een weekje naar de zon met een vriendin is het uitje van het jaar! Dan doe ik een hele week even helemaal niets, genieten!