Marieke

Marieke van Ganzewinkel

De nieuwsgierige consultant

SCHAKEL. 

[een stap in de keten die waarde toevoegt aan de keten als geheel en voor de klant in het bijzonder]. That’s me. Met mijn achtergrond als inkoper bij diverse corporate organisaties voor zowel grootwinkelbedrijven (private label) als in de zorg ben ik met alle facetten van het vak al wel in aanraking gekomen.  

Mijn kracht is bouwen aan een goede relatie met klant, leverancier en interne afdelingen en de verschillende wensen en doelen in kaart brengen. Daarbij de kennis van mensen samenbrengen om zo met elkaar tot het beste resultaat te komen voor de klant. Dit is wat mij ook zo aantrekt bij Buro ZP. Samen met de expertise van je collega’s de klant naar een hoger niveau brengen.   

In mijn vrije tijd? Lekker koken, uit eten met vrienden, in kookboeken neuzen. Ik kan wel zeggen, dat alles wat met eten te maken heeft bovenaan mijn favorieten lijst staat.  

Een goede tweede is verre reizen maken en mooie plekken ontdekken. Hoogtepunt hierbij was de reis van 3 maanden door Zuid-Amerika samen met mijn vriend. Wellicht vanwege het eten … 😉 

Bezoekje aan het theater of een tentoonstelling komt ook vaak voor. Daarnaast probeer ik in shape en fit te blijven door de tenniscompetitie en het volgen van Hiit trainingen.