Maaike_Seip

Maaike Seip

De verbindende consultant

In 2016 ben ik gestart bij Buro ZP waarbij ik onze opdrachtgevers in de zorg help om hun ambities te bereiken met behulp van de juiste marktoplossingen. Ik ‘viel’ voor de bevlogenheid van de oprichters (Serge en Yvonne) en koos voor een bedrijf waarin professionaliteit en waarde toevoegen hand in hand gaan met het hebben van (werk)plezier. Ik wil graag iets duurzaams neerzetten waarbij verbinding in mijn aanpak centraal staat: connecties maken, begrip creëren voor elkaars standpunten, scherp op juiste keuze maar zacht voor de relatie. Met veel enthousiasme en plezier ben ik naast het werk voor opdrachtgevers sinds medio 2018 als partner betrokken bij de ontwikkeling van BuroZP.

Maaike Seip
Maaike Seip

Mijn achtergrond ligt in 10 jaar commerciele ervaring, zowel in de contractering van leveranciers als in business development. Na de eerste 5 jaar heb ik vanuit een hospitality omgeving de overstap gemaakt naar opdrachtgevers in de zorgsector. Met het besluit om bij Buro ZP aan de slag te gaan heb ik een bewuste keuze gemaakt om voor deze mooie en belangrijke sector te blijven werken!

Als geboren en getogen Limburgse is het bourgondische leven me met de paplepel ingegoten. Ik geniet oprecht van lekker eten en een goed glas wijn samen met vrienden of familie, zowel thuis als buiten de deur. Ik ben daarnaast altijd uit te dagen voor een wedstrijdje op de tennisbaan, een mooie skichallenge ergens in Oostenrijk of een rondje door de duinen op de fiets. En als tegenhanger van de werkagenda laat ik in mijn vrije tijd graag voldoende ruimte voor spontane acties, een aanrader!