Joep-gedreven

Joep Sinke

De Gedreven Consultant

De afgelopen 3,5 jaar ben ik bij Ouderenzorg organisatie Careyn verantwoordelijk geweest voor innovatie. Van het opstarten van een innovatieteam tot het uitrollen van een breed innovatieprogramma. Vorig jaar kreeg ik het gevoel dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging en besloot ik om mijn baan op te zeggen en een paar maanden vrij te nemen. Naast het maken van een mooie reis heb ik nagedacht over een volgende stap. Via een gezamenlijke connectie kwam ik met Serge in gesprek en groeide het enthousiasme voor dit nieuwe avontuur.
Buro ZP biedt mij een mooie uitdaging om mijn kennis en ervaring op een nieuwe manier in te zetten. Samen gaan we aan de slag om zorgorganisaties ook op het gebied van innovatie te ondersteunen. Met het uitgangspunt om organisaties echt verder te helpen. Handen uit de mouwen, impact maken!
Samen met mijn vriendin Maritta woon ik in Utrecht. Samen gaan we er graag op uit in binnen en buitenland. Drenthe is een favoriete uitvalsbasis waar we veel tijd doorbrengen. Het avontuurlijke zit er al van jongs af aan in. Zo vertrok ik op mijn 16e voor een high-school jaar naar Amerika en heb ik tijdens mijn studieperiode een half jaar in Beijing gewoond.
Daarnaast ben ik gek van sport. Zowel om zelf te doen als ook het volgen op tv of live. Momenteel ben ik mij, samen met vijf vrienden, aan het voorbereiden voor de marathon van Rotterdam. De mooiste van Nederland! Het wordt mijn 3e marathon en de uitdaging is om mijn tijd te verbeteren.
Daarnaast heb ik een druk sociaal leven en ben ik gek culturele of culinaire uitstapjes. Misschien heb je het al wel door… Lang stilzitten, daar ben ik niet zo goed.