Jessica Markus

De Betrouwbare Consultant

Sinds 2007 werk ik als leidinggevende in de facilitaire sector van ouderenzorg. Rond 2018 realiseerde ik mij, dat de uitdaging in mijn werk aan het afnemen was, ondanks de vele neventaken die ik bekleedde, binnen en buiten de organisatie. Hierdoor ben ik in 2019 de opleiding Facility Management gaan volgen. Tijdens deze opleiding besefte ik dat ik graag analytisch en georganiseerd werk. Mede hierdoor ben ik op zoek gegaan naar functies voor facilitair adviseur of projectmanager.
Via LinkedIn ben in veel benaderd door recruiters met mooie uitdagingen, welke mij op het eerste gezicht ook aanspraken. Maar het eerste telefoongesprek met Serge daarentegen was zo anders, dit gesprek sprong er bovenuit. Het enthousiasme over de driehoek methode en Buro ZP had mij gelijk overtuigd. Deze nieuwe uitdaging heeft de beste kanten van beide functies, kortom deze uitdaging is waar ik naar opzoek was!
Ik ben Jessica, geboren op 22-06-1981 te Den Haag. Samen met mijn vriend Danny zijn we trotse ouders van twee prachtige dochters;
Nikki 11-11-2011 en Chloë 02-12-2016.
Mijn vrienden en familie omschrijven mij als een gedreven, enthousiast en proactief persoon, wie altijd bezig is. Zelf hecht ik veel waarde aan transparantie, zoals bijvoorbeeld deze mooie slogan die ik ooit geleerd heb met duiken: Doe wat je zegt en zeg wat je doet.
Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn gezin, vrienden en familie. Ook ben ik vrijwilliger op de school van mijn kinderen, waar we met een kleine groep leuke evenementen organiseren en verzorgen voor de leerlingen. Kerst en Halloween zijn mijn favoriete feestdagen.
Pretparken, escaperooms en gezellige spelletjesavonden organiseer ik graag, maar een avondje rustig uit eten vind ik ook heerlijk.