Jantine_Verbinden

Jantine Kraak

De Verbindende Consultant

Tijdens de middelbare school wist ik dat ik graag in de zorg wilde gaan werken, maar als wat? Op dat moment was ik ook druk in de weer met basketballen en heb ik ook een jaar in Amerika gewoond. Na mijn topsportloopbaan in de basketbal ben ik gestart met werken in de jeugdpsychiatrie. Ik merkte al snel dat ik meer wilde leren van de care sector. Inmiddels een aantal jaren verder en heb ik commerciële ervaring opgedaan als rayonmanager en ervaring in het beheren van contracten. Ik heb ondertussen de opleiding bedrijfskunde succesvol afgerond.

Ik ken Buro ZP uit de markt via mijn vorige werkgever. Het bedrijf spreekt mij aan vanwege de enorme bevlogenheid, passie van elke consultant voor waarde toevoegen bij de klanten en de toegankelijkheid van het team. Een professioneel bedrijf met een unieke mentaliteit maar met een persoonlijke touch.

Na het werken ben ik veel te vinden in de keuken, want ik vind het heerlijk om te koken. Samen met mijn vriendin maken wij graag alles zelf en proberen wij geregeld nieuwe recepten uit! Verder ontspannen? Na het basketballen heeft het even geduurd om een andere leuke sport te vinden maar dat is gelukt. Ik doe 3-4x in de week Crossfit om het hoofd leeg te maken en fit te blijven. In de zomer met lekker weer een stukje rijden op de motor, genieten van een terras, stukje wandelen of lekker actief zijn, genieten!

Meld je aan voor de BuroZP nieuwsbrief