Gerdien_Positief

Gerdien Bouma

De Positieve Consultant

In september 2020 ben ik gestart bij Buro ZP. De werkzaamheden bij de verschillende klanten voer ik met veel enthousiasme uit. Tijdens het werken komen er twee passies van mij bij elkaar: zorg en inkopen. Tijdens mijn studie heb ik een halfjaar gewoond in een woon- en zorgcentrum voor ouderen. Het was een periode waar ik tussen de bewoners mocht wonen, om een ‘goede buur’ te zijn. Sindsdien heb ik veel waardering voor de zorgsector. De andere passie is het inkopen, dat doe ik met veel plezier en leergierigheid.
Mijn doel bij de verschillende klanten binnen de zorgsector is het optimaliseren van verschillende processen. Ik wil graag de behoefte van de klant vertalen naar pragmatische en kwalitatief betere processen.
Buiten werk breng ik graag tijd door op het water, ik kan erg genieten van een hele dag te varen. Momenteel ben ik met mijn vriend woonachtig in Deventer, daar geniet ik in de zomer ook vaak bij de IJsel. Daarnaast ga ik fanatiek naar de sportschool, heerlijk om op deze manier mijn hoofd leeg te maken.
Tot slot houd ik ook erg van reizen. Ik heb bijvoorbeeld voor mijn stage een half jaar in Australië mogen doorbrengen. Ik heb daar veel mensen met verschillende culturen leren kennen en heb ik erg genoten van het prachtige landschap en de dieren. Ik hoop nog veel mooie reizen aan het huidige rijtje toe te kunnen voegen.