Falco Dubois

De Gemotiveerde Consultant

Na dat ik in 2019 de opleiding Logistics Engineering heb afgerond aan de Breda University of Applied Sciences (voorheen: NHTV). Ben ik gaan werken bij Logistics Community Bra-bant, dat is een samenwerking tussen de hogescholen en universiteiten van Brabant. Direct na mijn studie ben ik daar het zorglogistieke team gaan versterken. Hier heb ik mij bezig gehouden met een aantal verschillende zorg gerelateerde logistieke projecten.
Via een oude collega ben ik terecht gekomen bij BuroZP, die mij in contact heeft gebracht met Serge. Eerst een kennismakinggesprek en van het een kwam het ander. Een uitdaging waarbij ik mijn logistieke (lees: procesmatige kennis) in kan zitten in de verschillende in-kooptrajecten.
Het is leuk om voor BuroZP te werken, dat komt mede doordat je bij een aantal verschillen-de klanten werkzaam bent, met een groot assortiment aan verschillende dossiers waardoor geen dag hetzelfde is. Maar ook het super hechte team, waar je voor al je vragen terecht kan maar ook voor een informeel gesprek en/of borrel!
Buiten het werk ben ik ook zeer actief met van alles bezig, dit kan zijn lekker sporten zoals tennis, padel of golf. Maar dit kan ook een rondje op de fiets zijn door de bossen. Ik ben een echte bourgondische Brabander, ik houd van een lekker drankje en een hapje (uit)eten. Wat natuurlijk goed uit komt met een woonlocatie aan de rand van het centrum van Breda! Hier woon ik samen met mijn vriendin Benthe.