Bram_Gevoel

Bram Smits

De Partner met Gevoel

Na 7 jaar werkzaam te zijn geweest binnen de zorgsector als junior inkoper en contractmanager ben ik in 2019 begonnen bij Buro ZP.  Zelf heb ik een facilitaire achtergrond maar ik heb mij toegespitst op inkoop en contractmanagement.

Eind 2018 ben ik in contact gekomen met Serge en Buro ZP.  Mede door het enthousiasme van het team en het unieke concept ben ik zelf ook enthousiast geworden waardoor ik mij met volle overtuiging in dit nieuwe avontuur heb gestort.

In de wereld van vandaag ben ik getrouwd met Josanne en heb ik 3 kinderen (Jolijn, Feline en Naud). Begin 2018 hebben wij een huis gekocht in Zuid-Limburg en zijn we druk bezig om dit op te knappen. Wij houden ervan om samen het Limburgse heuvelland te verkennen wat uitstekend te combineren is met een lekker hapje eten.

Daarnaast ben ik nog vrijwilliger bij een manege waar mensen met een beperking kunnen paardrijden met als doel de kwaliteit van leven te bevorderen. Voor mij de ideale manier om even af te schakelen na een drukke dag.