De Toegewijde Consultant

Arnaud Dekker

De Toegewijde Consultant

In het begin van mijn loopbaan begonnen als paramedicus in de ouderenzorg en de particuliere praktijk ben ik inmiddels diverse professies verder. De rode draad van mijn werk is echter altijd die gezondheidszorg gebleven; als behandelaar, als coach en ook een aantal jaar als accountmanager bij een hulpmiddelen- en onderhoudsbedrijf.

Onze gezondheidszorg; een wereld waar met het hart wordt gewerkt en die we allemaal zelf ook zomaar ineens nodig kunnen hebben. Daarom staat het zo dichtbij ons. Ook een sector waar soms keuzen gemaakt worden omdat ‘het nou eenmaal zo goed voelt’ of omdat we denken dat het niet anders kan, want we hebben het altijd al zo gedaan.

In het verleden heb ik altijd al graag met de mensen in de zorg meegedacht om te komen met oplossingen waar mensen ook echt wat mee kunnen. Heel regelmatig kan dat eenvoudig en is het alleen maar ‘die frisse blik van buiten’ die het duwtje in de juiste richting geeft. Ik word happy als ik mensen inzicht kan geven en verder kan helpen.

Trots mag ik zeggen dat ik vanaf 1 mei deel uitmaak van het ZP-team om het concept van kwaliteitsverbetering mee uit te dragen.

Mijn woonplaats is Dordrecht. Ik heb vier prachtige kinderen, inmiddels allemaal twintigers. In mijn vrije tijd mag ik graag in het oude centrum zijn voor een fijne cappuccino. Verder is het eiland Dordrecht ook buiten de stad het verkennen waard: hardlopen, fietsen en wandelen in de Biesbosch zijn dingen die ik erg graag doe.