Allard Meijering

Allard Meijering

De Creatieve Consultant

Als inkoper en contractmanager ICT heb ik op vele vlakken de problemen en uitdagingen binnen de zorg voorbij zien komen. Hoewel het soms een gebed zonder eind lijkt, ben ik ontzettend onder de indruk geraakt van de bevlogenheid en passie waarmee de verschillende (zorg)medewerkers door blijven zetten en hun vak uitoefenen.

 Na een kort uitstapje als contractmanager voor het universitair en hoger onderwijs ben ik nu trotse collega bij Buro ZP. Door de grote variëteit aan kennis en de unieke manier van benadering ben ik ervan overtuigd dat Buro ZP een wezenlijke bijdrage kan leveren aan het ondersteunen en verbeteren van de zorg.

Scherp, onderzoekend, creatief, duurzaam en efficiënt maar vooral: de zorg centraal.

IJsbeer met Viggo
Wales01

Wanneer ik niet aan het werk ben loop ik misschien wel in diergaarde Blijdorp met mijn vriendin en zoontje of sta ik op een podium met mijn band. Als ik daar niet te vinden ben, ben ik waarschijnlijk op vakantie ergens ter wereld of zit ik in Rotterdam of Leiden op een terras met een wijntje.
Mocht ik daar ook niet zijn, schuiven we waarschijnlijk ergens aan bij een uitgebreid diner met vrienden of ben ik in Kopenhagen bij mijn broer.

Nog steeds niet gevonden? Dan zou ik zomaar met mijn gezin in onze old-timer bus ergens rond kunnen dwalen… Staak dan het zoeken maar.

Bus01

Meld je aan voor de BuroZP nieuwsbrief