Wij zijn de andere inkopers

Hart, hoofd en handen

Wij zijn Buro ZP, de andere inkopers. We zetten ons met hart, hoofd en handen in voor kwetsbare ouderen, mensen met een beperking of psychische problemen. Dat doen we door organisaties in de ouderen-, gehandicapten- en geestelijke gezondheidszorg te helpen met het maken van de juiste keuzes op het gebied van inkoop.

Verstand van zaken

We gaan verder dan efficiënter inkopen alleen. We kijken hoe de kernwaarden van jouw organisatie vertaald zijn in je bedrijfsprocessen en praten niet over inkoopdossiers, maar over dossiers. Wij werken intensief met jou en je medewerkers samen om meer inzicht te geven in deze dossiers en om betere keuzes te maken voor de lange termijn.

Mentaliteit

Onze bevlogen consultants zijn betrokken, onafhankelijk en zo nu en dan een tikkeltje eigenwijs. We houden van hard werken in een werksfeer met veel humor, waarin we samen met jou en je partners tot goede, weloverwogen keuzes komen. Dit doen we op basis van objectieve informatie, kennis van zaken en een goed netwerk. Onze mentaliteit is ‘niet lullen, maar poetsen’.

Ons hart

We worden blij wanneer we mensen in beweging krijgen, bewustwording creëren als basis om iets te veranderen of te verbeteren of een impasse kunnen doorbreken. We doen dat samen en willen echt iets bereiken en duurzaam verankeren.

Samenwerken

We gebruiken het inkoopproces van de organisatie om op 29 dossiers de juiste keuze te maken met het beste resultaat voor de cliënt, de medewerkers en jouw organisatie. We gaan niet voor een maximaal inkoopresultaat maar voor de beste keuze. Niet alleen, maar samen. Natuurlijk zorgen we ervoor dat afspraken strak worden gemaakt en dan geldt afspraak is afspraak.

Buro ZP - Hart

Hart

Onze motivatie is oprecht en intrinsiek. Met heel ons hart zetten wij ons in, om samen met klanten de juiste keuzes te maken en zorg te verbeteren en veranderen.

Buro ZP - Hoofd

Hoofd

Met onze unieke en specifieke benchmark tool weten wij waar het echt over gaat. Wij gebruiken ons hoofd om samen met onze klanten tot slimmere oplossingen en nieuwe inzichten te komen.

Buro ZP - Handen

Handen

Onze “niet lullen, maar poetsen” mentaliteit zegt genoeg. We steken onze handen uit de mouwen, om de inkoop op 29 dossiers met elkaar slimmer en goed doordacht te organiseren.

Ons team

maaike-seip

Maaike Seip

De Verbindende Consultant

rick-schoolen

Rick Schoolen

De Betrokken Consultant

Sandra Aantjes

Sandra Aantjes

De Consultant met Passie

Viola Reijenga

De Netwerkende Consultant

Mayke Cuijpers

De Consultant met Plezier

Vacature

De Consultant waarop wij wachten!

Anders inkopen met alleen het beste resultaat

Wij zijn niet alleen inkopers, maar ook sparringpartner, verbindingsofficier, veranderaar, waarborger, onderhandelaar, contractmanager en coach. Met heel ons hart, hoofd en onze handen zetten wij ons in om de zorg te verbeteren.

Adviesraad

Wij zijn een jong, dynamisch en groeiend bedrijf waarbij wij als eigenaren regelmatig voor belangrijke en minder belangrijke ondernemerskeuzes staan. Een goed ervaringsadvies, een confronterende spiegel en een frisse kijk op een vraagstuk kunnen bijdragen aan het maken van de juiste keuzes en zijn in onze ogen cruciaal voor een gezond bedrijf. Daarom hebben wij gezocht naar ervaren ondernemers die ons kunnen ondersteunen en die ons gevraagd en ongevraagd willen adviseren over alle onderwerpen rondom onze bedrijfsstrategie.

Martin van Gogh

Fred Letschert