Wij zijn de andere consultants.

Onze kernwaarden

Buro ZP hanteert de volgende kernwaarden: Betrokken, Ruimdenkend en Verstand van zaken. Iedereen mag van ons verwachten dat we daarnaar handelen.

Verstand van zaken

Wij gebruiken data en deskresearch om gedegen analyses te maken. We hebben daarvoor de beste data van de sector tot onze beschikking en delen die graag. Daarnaast gebruiken we ons netwerk om allerlei vergelijkbare cases uit de markt naast elkaar te kunnen leggen, waardoor we betere keuzes kunnen maken. We gebruiken de kennis van al onze consultants op onze dossiers, want ons motto is ‘Alleen weten we veel, maar samen weten we alles’.

Betrokken

Betrokken, zo kun je ons gerust noemen. Wij delen een gezamenlijk doel met onze klanten en dat is het optimaliseren van specifieke processen binnen een organisatie. We staan daarbij altijd naast onze klanten en worden er heel blij van als we samen een bepaalde bewustwording kunnen creëren binnen een organisatie, waardoor de veranderingen intern ook breed gedragen worden. Bij ons is afspraak ook echt afspraak. We doen wat we beloven en gaan door tot we onze doelen hebben bereikt.

Ruimdenkend

Buro ZP? Enthousiast, eerlijk en integer. Wij communiceren open en transparant en uiteraard zonder verborgen agenda. We hebben een proactieve houding, waarbij we – zonder vooraf gevormde mening – luisteren naar onze klanten en altijd onze eerlijke mening geven. We doen mee in het oplossen van een probleem en verbinden onze relaties, de markt en onszelf met als doel zoveel mogelijk te delen.
Buro ZP - Hart

Hart

Onze motivatie is oprecht en intrinsiek. Met heel ons hart zetten wij ons in, om samen met klanten de juiste keuzes te maken en zorg te verbeteren en te veranderen.

Buro ZP - Hoofd

Hoofd

Met onze unieke en specifieke benchmark weten wij waar het echt over gaat. Wij gebruiken ons hoofd om samen met onze klanten tot slimmere oplossingen en nieuwe inzichten te komen.

Buro ZP - Handen

Handen

Onze mentaliteit? Niet lullen, maar poetsen. Dat zegt genoeg. We steken onze handen graag uit de mouwen om te kijken hoe we – op basis van 29 dossiers – samen uw organisatie kunnen verbeteren.

Ons team

Serge Zeelenberg

De Bevlogen Ondernemer

Judith Staal

De Gedreven Consultant

Bram Smits

De Partner met Gevoel

Gerdien Bouma

De Positieve Consultant

Eelco Stiemer

De Enthousiaste Partner

Michelle Wicklert

De Leergierige Consultant

Gerco Dijkgraaf

De Organiserende Partner

Mariska Hiemstra

De Ontzorgende Consultant

Falco Dubois

De Gemotiveerde Consultant

Jessica Markus

De Betrouwbare Consultant

Joep Sinke

De Gedreven Consultant

Marianne Otterspeer

De Doelgerichte Consultant

Marten Esser

De Nieuwsgierige Consultant

Vacature

De Consultant waarop wij wachten!

Merel de Bruin

De Werkstudent

Anders inkopen en innoveren:
met alleen het bèste resultaat

Wij zijn niet alleen consultants die alles weten van inkopen en innovatie. We zijn juist ook sparringpartner, verbindingsofficier, veranderaar, waarborger, onderhandelaar en coach. Met heel ons hart, hoofd en onze handen zetten wij ons in om de zorg te verbeteren.