Werken bij Buro ZP

Heb jij de mentaliteit om de zorg futureproof te maken? Dan pas jij goed bij ons! Wij zijn Buro ZP, de andere inkopers. We zetten ons met hart, hoofd en handen in voor kwetsbare ouderen, mensen met een beperking of psychische problemen. Dat doen we door organisaties in de ouderen-, gehandicapten- en geestelijke gezondheidszorg te helpen met het maken van de juiste keuzes op het gebied van inkoop. Wij zijn de andere inkopers.

Nieuwsgierig?

Ben jij op zoek naar een baan met veel vrijheid, hou je van hard werken en wil je veel leren in een bevlogen team van consultants? Bekijk dan snel de onderstaande vacature(s) en bel naar Viola Reijenga voor meer informatie (06-81287275) of stuur je cv en een korte motivatie naar viola@burozp.nl.

Buro ZP - Hart

Hart

Onze motivatie is oprecht en intrinsiek. Met heel ons hart zetten wij ons in, om samen met klanten de juiste keuzes te maken en zorg te verbeteren en veranderen.

Buro ZP - Hoofd

Hoofd

Met onze unieke en specifieke benchmark tool weten wij waar het echt over gaat. Wij gebruiken ons hoofd om samen met onze klanten tot slimmere oplossingen en nieuwe inzichten te komen.

Buro ZP - Handen

Handen

Onze “niet lullen, maar poetsen” mentaliteit zegt genoeg. We steken onze handen uit de mouwen, om de inkoop op 29 dossiers met elkaar slimmer en goed doordacht te organiseren.

Meld je aan voor de BuroZP nieuwsbrief