Werken bij Buro ZP.

Heb jij de mentaliteit om de zorg futureproof te maken? Dan pas jij goed bij ons! Wij zijn Buro ZP, de andere consultants. We zetten ons met hart, hoofd en handen in voor kwetsbare ouderen, mensen met een beperking of psychische problemen. Dat doen we door organisaties in de ouderen-, gehandicapten- en geestelijke gezondheidszorg te helpen met het maken van de juiste keuzes. Wij zijn de andere consultants.

Nieuwsgierig?

Ben jij op zoek naar een baan met veel vrijheid, hou je van hard werken en wil je veel leren in een bevlogen team van consultants? Bekijk dan snel de onderstaande vacature(s) en bel naar Serge Zeelenberg  voor meer informatie (06-50415356) of stuur je cv en een korte motivatie naar bram@burozp.nl

Vacatures

Buro ZP - Hart

Hart

Onze motivatie is oprecht en intrinsiek. Met heel ons hart zetten wij ons in, om samen met klanten de juiste keuzes te maken en zorg te verbeteren en te veranderen.

Buro ZP - Hoofd

Hoofd

Met onze unieke en specifieke benchmark weten wij waar het echt over gaat. Wij gebruiken ons hoofd om samen met onze klanten tot slimmere oplossingen en nieuwe inzichten te komen.

Buro ZP - Handen

Handen

Onze mentaliteit? Niet lullen, maar poetsen. Dat zegt genoeg. We steken onze handen graag uit de mouwen, om op 29 dossiers met elkaar slimmer en doordacht uw organisatie te verbeteren.

Anders inkopen en innoveren:
met alleen het bèste resultaat

Wij zijn niet alleen consultants die alles weten van inkopen en innovatie. We zijn juist ook sparringpartner, verbindingsofficier, veranderaar, waarborger, onderhandelaar en coach. Met heel ons hart, hoofd en onze handen zetten wij ons in om de zorg te verbeteren.