Wat we doen

De juiste keuzes PER DOSSIER

We gebruiken het inkoopproces van de organisatie om op 29 dossiers de juiste keuze te maken met het beste resultaat voor de cliënt, de medewerkers en de organisatie. We gaan niet voor een maximaal inkoopresultaat maar voor de beste keuze op de lange termijn.

Hierbij een kleine greep uit de 29 dossiers: schoonmaak, eten en drinken, ict, gebouwen en installaties, disposables, afval, apotheek, wassen, zorghulpmiddelen, telefonie, zorgoproepsystemen, groenvoorziening, uitzendbureau’s.

De driekhoek van Buro ZP

Het eerste dat we voor je doen, is inzichtelijk maken wie verantwoordelijk is voor welk dossier. Voor elk dossier werken we in de driehoek van Buro ZP:

We inventariseren wie vanuit het management voor welk dossier eindverantwoordelijk is. Deze persoon is degene die uiteindelijk beslist. Vervolgens kijken we wie er binnen de organisatie op operationeel niveau verantwoordelijk is voor een subdossier en wie op inhoud precies weet hoe het werkt.

Samenwerken

Onze consultants werken intensief samen met de dossierverantwoordelijke en de inhoudsdeskundigen om het beste advies naar de eindverantwoordelijke te kunnen geven. Hierbij kijken we niet alleen naar goedkoper inkopen, maar proberen we een ander perspectief te bieden en helpen we om slimmer in te kopen

Samenwerken met Buro ZP

Sparringpartner

We leggen het probleem binnen een dossier bloot, waarom heb je dit nodig? En waarom heb je dit dossier op de huidige wijze georganiseerd?

Verbindingsofficier

We dagen je uit om eens buiten je organisatie te kijken. Welke andere oplossingen zijn er in de markt voor hetzelfde probleem? Mogelijk kijken we of we je in contact kunnen brengen met een collega die het anders doet om te zien of deze oplossing voor jou ook zou kunnen werken.

Aanjager van verandering

Doordat we zowel de eindverantwoordelijke in het management, als de dossierverantwoordelijke volledig in het proces betrekken en motiveren kunnen we de verandering ook echt doorvoeren.

Waarborger

We zitten bij onze klanten op locatie. Hierdoor kunnen we makkelijk problemen spotten en barrières wegnemen. We zorgen ervoor dat als er een andere keuze gemaakt wordt, dat deze ook echt wordt doorgevoerd.

Onderhandelaar / inkoper

We bekijken de marktvraag en onderhandelen met leveranciers om tot de beste prijzen en contracten te komen. We gebruiken hier onze ervaring en netwerk en putten uit onze benchmark en deskresearch.

Contractmanager

We kijken samen met de dossierverantwoordelijke of alles werkt zoals het moet werken. We sturen bij waar nodig zowel intern als bij de leverancier. Samen zorgen voor een duurzame samenwerking.

Coach

Over het hele proces zijn we coach en helpen we onze klant op verschillende levels om inzicht te krijgen in hun problemen en om op een andere manier naar oplossingen te kijken en om de juiste keuze te maken.
Buro ZP - Hart

Hart

Onze motivatie is oprecht en intrinsiek. Met heel ons hart zetten wij ons in, om samen met klanten de juiste keuzes te maken en zorg te verbeteren en veranderen.

Buro ZP - Hoofd

Hoofd

Met onze unieke en specifieke benchmark tool weten wij waar het echt over gaat. Wij gebruiken ons hoofd om samen met onze klanten tot slimmere oplossingen en nieuwe inzichten te komen.

Buro ZP - Handen

Handen

Onze “niet lullen, maar poetsen” mentaliteit zegt genoeg. We steken onze handen uit de mouwen, om de inkoop op 29 dossiers met elkaar slimmer en goed doordacht te organiseren.

Anders inkopen met alleen het beste resultaat

Wij zijn niet alleen inkopers, maar ook sparringpartner, verbindingsofficier, veranderaar, waarborger, onderhandelaar, contractmanager en coach. Met heel ons hart, hoofd en onze handen zetten wij ons in om de zorg te verbeteren.

Referenties

Meld je aan voor de BuroZP nieuwsbrief