Werkzaamheden van het afgelopen half jaar

De zomer loopt bijna op zijn einde. Een goed moment om terug te kijken naar het eerste deel van 2021. Welke trajecten lopen bij onze klanten? Welke onderwerpen passeren de revue? Wij hebben alle gegevens uit onze systemen naast elkaar gezet om een beeld te schetsen.
Als eerste hebben wij gekeken naar de verdeling van de dossiers. Welke onderwerpen komen op dit moment het meeste voor? Wij hebben de gegevens verzameld van alle klanten en consultants.
ICT is veruit de koploper van alle onderwerpen met 66 lopende dossiers. Gebouw & installaties komt tweede met 33 dossiers en wordt nauw gevolgd door Domotica met 30 lopende dossiers. Laten wij verder inzoomen op de groepen en kijken naar welke dossiers er spelen.
Er zijn ook een aantal dossiers die niet benoemd staan in het overzicht maar wel regelmatig voorkomen. Als eerste het implementeren van een ERP (Enterprise Resource Planning) systeem en als tweede regelen van medische disposables. Met name de urgentie van medische disposables is omhooggeschoten door de pandemie.

De consultants van ZP hebben veel onderwerpen die het bureau passeren, dit maakt ons werk erg divers en leuk.

In de afbeelding hiernaast wordt een korte samenvatting gegeven van de werkzaamheden van een consultant.

De inhoud van ons werk wordt voornamelijk gestuurd door de behoeften van de klanten. Wij bewegen mee met de ontwikkelingen binnen de organisaties. Alles met als doel om tot de beste keuzes en oplossingen te komen voor de bewoners en/of cliënten.

Meer lezen over onze werkzaamheden of interessante ontwikkelingen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Linkedin.