Versterk je zorginnovatie: ZonMw subsidieronde komt eraan.

We hebben geweldig nieuws! Op 26 maart gaat er een nieuwe subsidieronde van start bij ZonMw. Buro ZP Innovatie staat klaar om je te ondersteunen bij het aanvragen en uitvoeren van deze subsidie.
Deze subsidie is bedoeld om zorginnovaties te ondersteunen die ouderen helpen om langer zelfstandig thuis te blijven wonen. Dit sluit aan bij het overheidsprogramma Wonen, Ondersteuning en Zorg voor Ouderen (WOZO). Denk aan het opstellen en uitvoeren van implementatieplannen, en het begeleiden van de opschaling van de innovatie in de zorgpraktijk. Dit is een vervolg op de succesvolle eerdere twee subsidierondes.
In eerdere rondes heeft Buro ZP Innovatie organisaties geholpen met de aanvraag en uitvoering van de subsidie. Zo is er bijvoorbeeld onderzoek gedaan voor De Merwelanden naar het actief betrekken van het netwerk van de cliënt bij de toenemende inzet van zorgtechnologie en innovatie in de wijkverpleging. Meer hierover kun je lezen in onze blog. Ook werken we samen met ZorgSpectrum aan het verder opschalen van Virtuele Thuiszorg in de wijkverpleging.
Op 26 maart zullen de voorwaarden van de financiering bekend worden gemaakt. In eerdere rondes ging het om een bedrag van €10.000,-. Lijkt dit interessant voor jou? Neem dan direct contact op met Joep Sinke (joep@burozp.nl – 0655340171). Dan kijken we samen naar de aanvraag mogelijkheden. Bedenk wel: wie het eerst komt, wie het eerst maalt!