Terugblik 2021: onze meeste bekeken posts

Het jaar 2021 is bijna ten einde en de meesten kijken alvast naar het jaar 2022. Toch willen wij nog even stilstaan bij 2021 en welke posts het meeste zijn bekeken. Wij willen iedereen bedanken voor het delen, liken of lezen van onze berichten. Het is mooi om te zien dat onze volgers op Linkedin bijna zijn verdubbeld ten op zichte van januari 2021 🙂
Hier onze top 5 meeste bekeken posts:

1Met stip bovenaan staat onze vacature! Wij zijn hier ontzettend blij mee omdat er dit jaar een aantal nieuwe collega’s zijn gestart. Ook zijn wij voor 2022 nog op zoek naar nieuwe collega’s.

2 De foto van ons teamuitje is ruim 3100 keer bekeken. Dat komt vast door alle lachende gezichten! 

3De foto van Eelco & Jantine bij PZC Dordrecht eind februari is ruim 3000 keer bekeken. Het was fijn voor Eelco & Jantine om na de tweede golf weer eens op locatie te komen.

4Onze blog over de meest voorkomende werkzaamheden tot einde zomer is veel gelezen. Veel van onze klanten hebben aangegeven zich hierin te herkennen, dat is altijd leuk om te horen! Bekijk hier de blog.

5Bram zijn blog over data in de zorg is ruim 1000 keer gelezen. Wij kunnen er niet meer omheen, data gebruiken in de zorg. Bram legt in 2 delen uit of data van toegevoegde waarde is. Lees hier deel 1 en deel 2 van de blogs.

Nogmaals bedankt voor alle interesse in Buro ZP. Wij kijken uit naar 2022 en wij gaan nog meer mooie berichten plaatsen!

Wil jij niks missen in 2022? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.