Stimuleringssubsidie Alert!

Kan jouw gehandicaptenzorgorganisatie wel wat extra ondersteuning gebruiken op het gebied van innovatie? Buro ZP Innovatie helpt je graag verder met het realiseren van impactvolle innovaties binnen jouw organisatie. En niet door het schrijven van dikke rapporten, maar door ervoor te zorgen dat innovaties ook daadwerkelijk van A tot Z worden geïmplementeerd. Hiervoor gebruiken we o.a. onze bewezen Buro ZP-methode.

ZonMw stimuleert zorginnovaties en stelt nu een stimuleringssubsidie beschikbaar van maximaal €40.000,-. Deze kan worden gebruikt voor de toepassing van een eerder ontwikkeld programma, een methodiek, bepaalde tools of handreikingen. Allemaal zaken die direct bijdragen aan een betere zorg voor en de vergroting van de kwaliteit van leven van mensen met een beperking.
Het doel van de subsidieoproep is het stimuleren van de implementatie van reeds ontwikkelde interventies (zoals een aanpak, methode, programma, ondersteunings-, begeleidings- of behandelvorm, bepaalde tools of handreikingen) in gehandicaptenzorginstellingen. Het kan gaan om interventies die ontwikkeld zijn binnen het programma Gewoon Bijzonder, interventies die opgenomen zijn in de Databank Erkende Interventies van Vilans, of andere evidence-based interventies die te vinden zijn op het Kennisplein Gehandicaptensector. Bijvoorbeeld in de leidraden Ouderen in het Vizier, EMB in het vizier, NAH in het vizier of LVB en verslaving in het vizier. Naast de daadwerkelijke implementatie, zou (met een beperkte voor- en nameting) een evaluatie van het implementatietraject moeten plaatsvinden.
De indientermijn is van 3 april tot 18 april en loopt via mijn ZonMw. Klinkt dit interessant? Dan helpen wij je graag verder. Onze Innovatie Specialist Joep Sinke staat voor je klaar en is te bereiken via joep@burozp.nl – 0655340171.