Nieuwsbrief Coronavirus

Het Coranavirus houdt ons land en de rest van de wereld in haar greep. Aangezien we voornamelijk actief zijn in de caresector nemen we de zorgen over het coronavirus zeer serieus en doen we er alles aan om onze klanten, de cliënten en medewerkers bij onze klanten en onze eigen medewerkers te beschermen. We volgen de gang van zaken op de voet en volgen de aanbevelingen van de autoriteiten. We hebben ook onze interne richtlijnen bijgewerkt om de verspreiding van het virus zoveel mogelijk te beperken:

  • Ten eerste volgen we de richtlijn van onze opdrachtgevers.
  • Daarnaast stellen we dat zakelijk reizen voor onze medewerkers niet is toegestaan in plaats daarvan moeten vergaderingen online plaatsvinden (uitzondering hierop is alleen mogelijk na intensief overleg en akkoord van de opdrachtgever en directie BuroZP). 
  • We hebben alle interne vergaderingen geannuleerd en die worden verplaatst naar een latere datum of online gehouden. 
  • Werknemers die zijn teruggekeerd van reizen in een risicogebied, of die contact hebben gehad met iemand waarvan is bevestigd dat hij of zij besmet is met het coronavirus, moeten 14 dagen thuisblijven, ongeacht eventuele symptomen.
  • In principe werken alle medewerkers werken vanuit huis, we hebben dat gefaciliteerd.
  • 2 tot 3 keer per week hebben we met het gehele team online overleg over de stand van zaken, wanneer hier specifieke zaken uit voortkomen zal onze consultant dat bespreken met zijn/haar opdrachtgever.

Ondanks alle maatregelen proberen we de gang van zaken zoveel als mogelijk normaal te houden. Wij beschikken over faciliteiten die een online vergadering goed mogelijk maken. Iedereen is gewoon goed telefonisch en per mail bereikbaar.

Met vriendelijke groet,

Serge Zeelenberg,
Buro ZP