Nieuw gezicht: Wietse de Bruin

Wij hebben een nieuw gezicht binnen Buro ZP en willen hem graag aan jullie voorstellen: Wietse hij is sinds 01 november bij ons gestart.
Wietse is na zijn studie gezondheidsmanagement gestart als sociotherapeut. Zijn meest recente baan was als rayonmanager bij een fabrikant en leverancier van zorghulpmiddelen. Waardevolle kennis die hij in het werkveld van Buro ZP kan inzetten. Wietse komt uit Nijmegen en zal zich dus voornamelijk focussen op regio Noord- Oost Nederland.
Wij geven hem graag zelf het woord! Wietse, ga je gang.
Wie ben je?
Ik ben in 1984 geboren in Nijmegen waar ik nog steeds woon. Ik woon samen met mijn vrouw Eva en drie dochters van 2016, 2018 en 2022. Ik ben open, vriendelijk en resultaatgericht ingesteld. Ik zoek verbinding met de mensen waar ik mee werk en hou ervan om verschillende ballen hoog te houden.
Waarom heb je voor Buro ZP gekozen?
Na een decennium werkzaam te zijn geweest als rayonmanager bij een fabrikant en leverancier van zorghulpmiddelen was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik maakte zes jaar geleden vanuit die functie kennis met Buro ZP en de kenmerkende werkwijze. Deze sprak mij en zo is het zaadje gepland. Een collega maakte enkele jaren geleden al de overstap naar Buro ZP en door contact te houden hoorde ik hoe het werken haar beviel en groeide mijn enthousiasme. Afgelopen jaar zag ik dat Gerco Dijkgraaf Buro ZP kwam versterken en het werkgebied werd uitgebreid. Hierop heb ik contact opgenomen en kon ik vlot beginnen.
Wat is jouw leukste ervaring tot nu toe bij Buro ZP?
De gezamenlijke training met de Lifo methode gericht op gedragsstijlen. Hierdoor heb ik veel meer dan gebruikelijk in een eerste werkweek mijn collega’s leren kennen en wat opgestoken over mijn eigen stijlen, die van anderen en de invloed die deze op elkaar hebben.
Wat doe jij in jouw vrije tijd?
Naast veel tijd voor het gezinsleven ben ik graag actief bezig op twee wielen, een berg of met een bal. Ik kan vaak maar moeilijk kiezen waar ik de meeste zin in heb. Ik kom tijd te kort! Verder besteed namelijk ook graag tijd aan muziek door het bezoeken van concerten en festivals zoals Down The Rabbit Hole in de buurt van mijn woonplaats.