Nieuw gezicht: Michelle Wicklert

Wij hebben een nieuw gezicht binnen Buro ZP en willen haar graag aan jullie voorstellen. Michelle is onze nieuwste consultant, zij is april bij ons gestart.

Michelle heeft Facility Management gedaan en direct na haar studie aan de slag gegaan bij ArrangeGroup; een facilitair ondernemershuis; waar ze 1,5 jaar een traineeship heeft gevolgd. 

Na 1,5 jaar ontdekken en onderzoeken wat ze leuk vond is MIchelle in contact gekomen met BuroZP en sinds 1 april met veel enthousiasme gestart. Een leuke nieuwe uitdaging waarin ze (nog) verder kan ontwikkelen als zegt ze zelf. 

Ze kan haar facilitaire kennis inzetten om een mooie bedrage te leveren in de zorg! Welkom Michelle.

Wat doe je precies binnen Buro ZP?

Ik vind het leuk om via BuroZP te werken in verschillende klantomgevingen, veel contact te hebben met de klant en samen met hen de juiste keuzes te maken op het gebied van inkoop en de zorg samen met hen te verbeteren en de veranderen. In ons team heeft elke collega zijn of haar eigen specialisme en kan je binnen het team echt op elkaar rekenen. Door deze manier van werken en onze eigen benchmark tool kunnen wij tot slimme oplossingen komen en met elkaar tot mooie vernieuwende oplossingen komen. Heel leuk dat ik daar een bijdrage kan mag en kan leveren.

Wat ik heel leuk vind; is dat ik binnen BuroZP heel veel vrijheid krijg om mezelf te ontwikkelen, veel verantwoordelijkheid krijg om zelfstandig klanten te mogen draaien en heel veel kan leren van de kennis van mijn collega’s. Op deze manier hoef je niet telkens opnieuw het wiel uit te vinden en kan de beste keuze voor onze klant gemakkelijker gemaakt worden. Onlangs hebben wij het buddy concept uitgerold binnen BuroZP waarin ik als junior consultant gekoppeld wordt aan een meer ervaren collega, zo borgen wij de continuïteit bij onze opdrachtgever, kunnen wij elkaar vervangen bij afwezigheid en kunnen wij veel van elkaar leren. Ik zeg win-win situatie! Wat is jouw leukste ervaring tot nu toe bij Buro ZP?

Mijn leukste ervaring tot nu toe binnen BuroZP is de kantoor dag die wij 1 keer in de drie weken met elkaar hebben. Deze dag staat in het teken van kennisdeling en gezelligheid met elkaar ‘’teambuilding’’. In de coronatijd was het voor mij een lastige tijd om ingewerkt te worden, deze kantoordagen vind ik daarom extra leuk!

Wat doe jij in je vrije tijd?

Buiten werktijd zal je mij voornamelijk terugvinden op de tennisbaan, in de boksschool of (op het terras) met vrienden of familie. Ik krijg veel energie van het samenzijn met mijn dierbaren. Daarnaast word ik heel blij van vakanties. Ik geniet van een zonvakantie maar ook in de winter sta ik graag op de latten in het altijd gezellige Oostenrijk.