Nieuw gezicht: Mariska Hiemstra

Wij hebben een nieuw gezicht binnen Buro ZP en willen haar graag aan jullie voorstellen. Mariska Hiemstra is onze zorgzame consultant die gestart is in maart 2021.

Mariska krijgt energie van doorpakken en zichzelf ergens in vastbijten om iets eigen te maken al zegt ze zelf. Ze woont in Rijswijk met haar vriend en 2 dochters. Mariska brengt inkoopkennis binnen het facilitaire werkveld en bedrijfscatering mee. Ze vindt het fijn om een steentje bij te dragen in de zorg! Wij geven haar graag zelf het woord! Mariska, ga je gang.

Wat doe je precies binnen Buro ZP?

Sinds kort werken we binnen BuroZP in buddy verband. Dit houdt in dat wij met twee consultants een klant draaien, zodat onze continuïteit beter wordt gewaarborgd en wij elkaar kunnen vervangen bij afwezigheid.

Dit betekent dat ik momenteel word ingewerkt bij vier klanten van BuroZP, van Dordrecht tot Roermond, Roosendaal en Kesteren. Samen met je collega verdeel je de 29 dossiers (NZI codering) van je klanten en houd je elkaar op de hoogte van de status van de verschillende dossiers.

Wat is jouw leukste ervaring tot nu toe bij Buro ZP?

Ondanks de gekke tijd om te starten met een nieuwe baan, heb ik een warm welkom ervaren bij BuroZP.  Iedereen heeft zijn/haar eigen specialisme en kan je veel op elkaar vertrouwen. Wij zoeken ook echt de samenwerking met elkaar om niet steeds opnieuw het wiel uit te vinden. Hierdoor is er ondanks het vele thuiswerken veel onderling contact. Wij kunnen op deze manier de klant het beste bedienen.

De gemeenschappelijke deler die ik ervaar binnen het team is het enthousiasme, de betrokkenheid en de nuchterheid. Het is voor mij een super omgeving om in te werken. Alle collega’s zijn ontzettend behulpzaam en bereid mij verder te helpen.

Wat doe jij in je vrije tijd?

Ik houd ervan op pad te zijn en ben dol op actief bezig zijn. Ik ga graag naar het strand, bos, park, ijsjes scoren voor de meiden, terrasjes pakken, lekker eten en drinken. Ik combineer dit het liefst met veel bezoekjes aan vrienden. Sporten schiet er door alle drukte nogal eens bij in maar pak ik na een tijdje vaak super fanatiek op. Fitnessen, skaten, hardlopen, wandelen of een lesje Insanity voor de tv is voor mij een prima uitlaatklep na een drukke dag.

Verder staat vakantie vieren hoog op de favorietenlijst. Van zowel stedentrips als zon- en skivakanties word ik heel erg blij.