Nieuw gezicht: Marianne Otterspeer

Sinds 1 juni hebben we het genoegen om Marianne Otterspeer als een veelbelovende consultant aan ons team toe te voegen. We stellen haar graag aan je voor! Marianne brengt een schat aan ervaring met zich mee in het ondersteunen van zorgorganisaties bij arbeidsmarktproblematiek. Haar relevante kennis zal ongetwijfeld van grote toegevoegde waarde zijn voor onze gewaardeerde klanten.
Maar we geven Marianne graag zelf even het woord:
Vertel eens iets over jezelf.
Meer dan 15 jaar geleden gaf ik mijn jawoord aan Leendert en sindsdien delen we lief en leed samen. We zijn trotse ouders van twee jongens en een meisje. Met drie tieners in huis is er altijd wel wat te beleven; het is een levendige boel. Samen met Leendert geniet ik ervan om de natuur in te trekken en prachtige wandelingen te maken. Maar we kunnen ook enorm genieten van de stad, met zijn architectuur en cultuur.
Hoe ben je in de zorg terechtgekomen?
Mijn eerste bijbaan was in de ouderenzorg, wat uiteindelijk mijn liefde voor de zorgsector heeft doen ontstaan. Na mijn economische opleiding ben ik aanvankelijk in de financiële sector gaan werken, maar veertien jaar geleden heb ik de overstap naar de zorgsector gemaakt en ben ik daar sindsdien actief gebleven. Vanwege mijn affiniteit met mensen en mijn wens om met en voor hen te werken, ben ik in de recruitment beland. Ik vind mensen nu eenmaal fascinerende wezens…
Waarom heb je voor Buro ZP gekozen?
Enige tijd geleden kwam ik in aanraking met Buro ZP en merkte ik dat we eenzelfde passie voor de zorgsector delen. We zijn ons ervan bewust dat dit een kwetsbare en unieke dienstverlening is in ons land, waar we zuinig op moeten zijn. Na meer dan tien jaar actief te zijn geweest in de arbeidsmarkt van de zorgsector (een actueel onderwerp op dit moment!), deel ik graag mijn kennis met de klanten van Buro ZP, zodat zij zich kunnen richten op hun kernactiviteiten.
Wat doe jij in jouw vrije tijd?
Naast ons gezin en werk, doe ik ook vrijwilligerswerk, voornamelijk met vluchtelingen. Als gezin hebben we een tijd in Azië gewoond en gebruiken we deze interculturele ervaring en kennis om in gesprek te gaan met deze mensen. In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met familie en vrienden, of lekker op de bank met een goed, leerzaam en inhoudelijk boek.