Nieuw gezicht: Judith Staal

Wij hebben een nieuw gezicht binnen Buro ZP en willen haar graag aan jullie voorstellen. Judith Staal is gestart is halverwege januari.

Judith is gedreven en enthousiast. Ze woont in Krommenie, getrouwd met Cor en hebben samen drie leuke energieke zoons. Judith kent de zorgsector goed en heeft veel ervaring aan de andere kant van de tafel. Ze wil graag meer betekenen voor zorgorganisatie van binnenuit!

Wij geven haar graag zelf het woord! Judith, ga je gang.

Wat doe je precies binnen Buro ZP?
Ik werk nu bijna 7 jaar in de zorgsector en veel van die jaren heb ik gewerkt aan de leveran-cierskant. Ontzettend interessant en leerzaam, maar de wens om de zorg van binnenuit te gaan ondersteunen werd steeds groter. Ik ben toen met Buro ZP in contact gekomen en was eigenlijk gelijk enthousiast. Vooral door de methode die wij implementeren bij de zorginstellin-gen en de kracht van het gehele team. Iedereen binnen het team van Buro ZP heeft zijn/haar eigen specialisme en zo vullen we elkaar goed aan. Daardoor zijn de zorginstellingen niet afhankelijk van één inkoper, maar ze kunnen terugvallen op een heel team.

Wat is jouw leukste ervaring tot nu toe bij Buro ZP?
Het leukste in deze eerste periode vind ik dat ik snel ben opgenomen in het team. Er is een open cultuur en er wordt juist aangemoedigd om je gedachten en visie op zaken te delen. Ook vind ik het leuk dat ik goed ben ingewerkt, maar wel zelf mijn eigen tempo kon bepalen. Ik kreeg al snel het vertrouwen om zelfstandig aan de slag te gaan daardoor.

Wat doe jij in je vrije tijd?
Buiten werktijd spendeer ik de meeste tijd met mijn gezin. Ik houd er van om er op uit te gaan. Het strand is niet ver van mijn huis en door het hele jaar heen is het een heerlijke plek om te zijn. Maar ik pak ook graag de fiets of spreek met vrienden en familie af. Een stukje varen doen wij ook graag.