Nieuw gezicht: Jessica Markus

Wij hebben sinds 01-01-2023 een nieuwe collega binnen Buro ZP, dit is namelijk Jessica. Wij willen haar graag verder aan jullie voorstellen.
Jessica is woonachtig in Wassenaar en heeft daar in de buurt ook haar studie: Facility Management in Den Haag. Daarnaast heeft zij 15 jaar werkervaring in de facilitaire sector binnen de ouderenzorg. Gezien de inhoudelijke kennis een mooie aanwinst is voor onze organisatie!
Wij geven haar graag zelf het woord. Jessica, ga je gang!
Ik ben Jessica, geboren op 22-06-1981 te Den Haag. Samen met mijn vriend Danny zijn we trotse ouders van twee prachtige dochters;
Nikki 11-11-2011 en Chloë 02-12-2016.
Mijn vrienden en familie omschrijven mij als een gedreven, enthousiast en proactief persoon, wie altijd bezig is. Zelf hecht ik veel waarde aan transparantie, zoals bijvoorbeeld een mooie slogan die ik ooit geleerd heb met duiken: Doe wat je zegt en zeg wat je doet.
Waarom heb je voor Buro ZP gekozen?
Buro ZP is een logische vervolgstap voor mij. Sinds 2019 realiseerde ik mij, dat de uitdaging in mijn werk aan het afnemen was, ondanks de vele neventaken die ik bekleedde binnen en buiten de organisatie. Hierdoor ben ik de opleiding Facility Management gaan volgen. Tijdens deze opleiding besefte ik dat ik graag analytisch en georganiseerd te werk ga. Mede hierdoor ben ik op zoek gegaan naar functies voor facilitair adviseur of projectmanager. Via LinkedIn ben in veel benaderd door recruiters met mooie uitdagingen, welke mij op het eerste gezicht ook aanspraken. Maar het eerste telefoongesprek met Serge daarentegen was zo anders, deze sprong er met kop bovenuit. Het enthousiasme over de driehoek methode en Buro ZP had mij gelijk overtuigd. Deze functie is waar ik naar opzoek was!
Wat is jouw leukste ervaring tot nu toe bij Buro ZP?
Het enthousiasme van de collega’s waarmee je welkom wordt geheten.
Wat doe jij in jouw vrije tijd?
In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn gezin, vrienden en familie. Ook ben ik vrijwilliger op de school van mijn kinderen, waar we met een kleine groep leuke evenementen organiseren en verzorgen voor de leerlingen.
Pretparken, escaperooms en gezellige spelletjesavonden organiseer ik graag, maar een avondje rustig uit eten vind ik ook heerlijk.