Nieuw gezicht: Jantine Kraak

Wij hebben een nieuw gezicht binnen Buro ZP en willen haar graag aan jullie voorstellen. Jantine is onze verbindende consultant, zij is eind 2020 bij ons gestart. Jantine is een leergierige doorzetter, dit kan ook haast niet anders gezien haar topsportverleden. Ze heeft werkervaring in de Care sector en recent een diploma bedrijfskunde behaald. Een combinatie waar wij als Buro ZP erg blij mee zijn! Wij geven haar graag zelf het woord. Jantine the floor is yours.

Wat doe je precies binnen Buro ZP?

Ik ben consultant bij Buro ZP en betrokken bij meerdere klanten in de regio Dordrecht. Het leuke in regio Dordrecht werken is het tegenkomen van dezelfde “problemen”. Er is geregeld overlap in de trajecten die binnen de organisaties spelen. Ik vind het leuk om de samenwerking op te zoeken en kijken of wij van elkaar kunnen leren.

Wat is jouw leukste ervaring tot nu toe bij Buro ZP?

Iedereen is heel toegankelijk, nuchter maar erg bevlogen binnen Buro ZP. Dat maakt het dat gezellige momenten en hard werken hand in hand gaan. Een leuke ervaring was aantal weekjes geleden, toen mocht ik samen met Eelco naar locatie toe. Het was fijn om weer bekenden te spreken en te zien!

Verder zijn er veel diverse onderwerpen die mijn bureau passeren als consultant, dat is uitdagend om over mee te mogen denken. Het mooiste aan het vak is dat we het met elkaar elke dag een stapje beter doen.

Wat doe jij in jouw vrije tijd?

Ik ben absoluut gek van koken en eten. Het is leuk om nieuwe recepten te proberen of iets zelf te maken. Het gaat niet altijd goed, laatst ging het compleet mis met macarons. Volgende keer beter! In mijn vrije tijd vind ik het ook lekker om actief bezig te zijn. Het kan een lekker stuk wandelen zijn, ritje op motor of een Crossfit WOD. Hopelijk mogen wij dit jaar ook weer een mooie reis maken naar het buitenland!