Nieuw gezicht: Gerdien Bouma

Wij hebben een nieuw gezicht binnen Buro ZP en willen haar graag aan jullie voorstellen. Gerdien Bouma is onze positieve consultant die gestart is in het najaar van 2020.

Gerdien is een enthousiaste doorpakker al zegt ze zelf. Ze staat positief in het leven en is gedreven om de beste resultaten te behalen. Ze is zeer leergierig en continu op zoek naar verdieping van haar kennis. Bij Buro ZP laat ze twee passies samenkomen, namelijk zich inzetten voor ouderen in combinatie met verbeteringen op inkoopvlak. Wij geven haar graag zelf het woord! Gerdien take it away.

Wat doe je precies binnen Buro ZP?

Ik ben consultant en momenteel werkzaam voor twee klanten van Buro ZP. Het zijn twee totaal verschillende klanten, allebei interessant op hun eigen manier. Door deze diversiteit blijft

het werk afwisselend. Ik geniet erg van de verschillende mensen die ik spreek gedurende

de dagen. Ik ondersteun de klanten op verschillende dossiers en maak hierbij gebruik van kennis van mijn collega’s maar ook benchmarkgegevens van de sector. Allemaal om de klant zo goed mogelijk te helpen met het maken van de juiste keuzes.

Wat is jouw leukste ervaring tot nu toe bij Buro ZP?
Er was een warm welkom bij mijn start bij Buro ZP, dat geeft een prettig gevoel. Mijn collega’s zijn zeer behulpzaam en nodigden mij uit om op bezoek te komen.
Op deze manier leer ik de werkwijzes en kon ik verschillende klanten ervaren.
Daarnaast was de nieuwjaarsborrel een groot succes, de champagne zal daar vast aan
hebben bijgedragen!

Wat doe jij in jouw vrije tijd?
Breng ik graag tijd door met vrienden en familie door bijvoorbeeld gezellig samen te koken.
Dit compenseer ik weer door fanatiek naar de sportschool te gaan. Daarnaast houd ik ook
erg van reizen. Ik ben naar Zuid-Afrika en Bali geweest en voor mijn stage heb ik een half jaar in Australië mogen doorbrengen. Ik hoop nog veel mooie reizen aan het huidige rijtje toe te kunnen voegen.