Nieuw gezicht: Gerco Dijkgraaf

Wij hebben een nieuw gezicht binnen Buro ZP en willen hem graag aan jullie voorstellen. Gerco Dijkgraaf is partner van Buro ZP en gaat zich richten op uitbreiding van onze dienstver-lening in Noord Oost Nederland.
Gerco is een aanpakker die prestatie gedreven te werk gaat. Hij is graag onderdeel van een team in een dynamische omgeving. Gerco woont in Zeewolde en is getrouwd met Janneke en hij is vader van twee dochters van 8 en 10, Saar en Fleur. Gerco is een ervaren inkoopconsul-tant met een groot netwerk in Noord Oost Nederland. Wij geven hem graag zelf het woord! Gerco, ga je gang.

Wat doe je precies binnen Buro ZP?
BuroZP spreekt mij aan omdat het een sterk ‘doe-karakter’ heeft en een positieve impact wil hebben op de zorg. Met hart, hoofd en handen.

Daarnaast biedt BuroZP mij de kans om met een gemotiveerd team te werken aan het uitbou-wen van een mooi bedrijf. Als partner in mijn rol om een nog onbekende regio Noord Oost Nederlande aan te boren en daar de dienstverlening van Buro ZP te introduceren. Daar kijk ik erg naar uit!

Wat is jouw leukste ervaring tot nu toe bij Buro ZP?
De ervaring dat mensen uit het team mij spontaan benaderen om eens af te spreken en elkaar beter te leren kennen. Dat zegt voor mij iets over BuroZP.

Ik bouw graag diepgaande relaties op met anderen door een-op-een tijd te besteden aan men-sen. Daarbij ben ik meer geïnteresseerd in hun karakter en persoonlijkheid dan in hun status of functie.

Wat doe jij in jouw vrije tijd?
Naast BuroZP zet ik mij in voor het verder ontwikkelen van inkoop als vakgebied. Zo zit ik in de ledenraad van de Nederlandse Vereniging voor Inkoopmanagement (NEVI) en neem ik zitting in de commissie beleid en financiën.

Verder houd ik mij bezig met het coachen van inkoopprofessionals waarbij zij leren om vanuit hun eigen kracht een grotere bijdrage te leveren aan de organisatie waar zij werken.

Mijn hobby’s zijn vissen en een stukje zeilen!