Nieuw gezicht: Falco Dubois

Wij hebben een nieuw gezicht binnen Buro ZP en willen hem graag aan jullie voorstellen. Falco Dubois is in april gestart.

Falco is een jonge gemotiveerde Brabander, geboren in het kleine Zevenbergschen Hoek en al een aantal jaar woonachtig in Breda samen met mijn vriendin Benthe. Hij is een avonturier, houdt ervan om op wintersport te gaan en gaat graag naar Zuid-Afrika.

Wij geven hem graag zelf het woord! Falco, ga je gang.

Wat doe je precies binnen Buro ZP?
Na mijn logistieke opleiding, waarin ik voornamelijk zorg logistieke opdrachten heb verricht ben ik blijven hangen op de hogeschool. Direct na het afstuderen werd ik gevraagd om het team ‘zorg logistiek’ te komen versterken en dat heb ik met ruim 2,5 jaar met plezier gedaan. Via via ben ik bij BuroZP terecht gekomen.
Wat prikkelde bij mij om voor BuroZP te gaan werken is dat je in een aantal verschillende klantomgevingen aan de slag gaat met diverse dossiers waardoor geen dag hetzelfde is. Het is fijn dat je kan terugvallen op je collega’s als je een vraag hebt of gewoon even wilt brain-stormen, iedere collega heeft weer zijn/haar eigen specialiteit.
Wat is jouw leukste ervaring tot nu toe bij Buro ZP?
De sfeer tijdens mijn kennismaking met het hele team, dit viel samen op onze kantoordag die wij 1 keer in de 3 weken hebben. Waar ik natuurlijk niet zonder de echte Brabantse worsten-broodjes binnen kon komen. Vooral de combinatie va de relaxte sfeer en een serieuze kant vind ik super!
Wat doe jij in jouw vrije tijd?
Door de weeks na het werken vind ik lekker om veel thuis te zijn, maar in het weekend vooral veel op pad. Lekker borrelen met vrienden op het terras, lekker buiten zijn om te sporten zoals tennissen, padellen en golfen. Uitgebreid koken voor vrienden in onze nieuwe keuken of lek-ker buiten op de Green Egg vinden wij genieten . En niet te vergeten maak ik graag city trips of en geniet ik van de lekkere vakanties!