Innovatiesubsidie Alert!

Kan jouw organisatie wel wat extra ondersteuning gebruiken op het gebied van innovatie? Buro ZP Innovatie helpt je graag verder met het realiseren van impactvolle innovaties binnen jouw organisatie. En niet door het schrijven van dikke rapporten, maar door ervoor te zorgen dat innovaties ook daadwerkelijk van A tot Z worden geïmplementeerd.
ZonMw stimuleert zorginnovaties en stelt nu een Innovatiesubsidie beschikbaar van maximaal €10.000,- voor een externe coach die adviseert over het implementeren en/of opschalen van een innovatie in zorg voor ouderen thuis. Denk daarbij aan het opstellen en uitvoeren van implementatieplannen en het begeleiden van de opschaling van de innovatie in de zorgpraktijk. Iets dat Buro ZP Innovatie uiteraard graag voor jouw organisatie zou invullen!
Het doel van deze subsidieregeling is om een bijdrage te leveren aan het beter, sneller en duurzaam implementeren en opschalen van zorginnovaties, die het voor ouderen mogelijk maken langer zelfstandig thuis te wonen. De subsidieregeling biedt financiële ondersteuning bij een implementatie- of opschalingsvraagstuk van een zorgaanbieder, ontwikkelaar van een zorginnovatie, Gemeente of GGD en met deze subsidie kan men zoals gezegd een externe implementatie- en/of opschalingscoach inhuren.

De deadline staat op 3 april en voor deze subsidiepot geldt; ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’. Klinkt dit interessant? Dan helpen wij je graag verder. Onze Innovatie Specialist Joep Sinke staat voor je klaar en is te bereikbaar via joep@burozp.nl – 0655340171.