Innovatiesubsidie Alert!

Wil jouw organisatie graag een volgende stap maken op het gebied van innovatie? Buro ZP Innovatie helpt je graag verder met het realiseren van impactvolle innovaties binnen jouw organisatie.
ZonMw stimuleert zorginnovaties en stelt wederom een innovatiesubsidie beschikbaar van maximaal €10.000,- voor een externe coach die adviseert over het implementeren en/of opschalen van een innovatie in de zorg voor ouderen thuis. Denk daarbij aan het opstellen en uitvoeren van implementatieplannen en het begeleiden van de opschaling van de innovatie in de zorgpraktijk. Daarmee krijgt de eerste subsidieronde van april 2023 een vervolg.
Vanuit de eerste subsidieronde ondersteunen wij een zorgorganisatie bij de vraag; “hoe kan het netwerken van de cliënt (familie en mantelzorg) actief worden betrokken bij de implementatie van zorginnovatie”.
Het doel van de subsidieregeling is om een bijdrage te leveren aan het beter, sneller en duurzaam implementeren en opschalen van zorginnovaties, die het voor ouderen mogelijk maken langer zelfstandig thuis te wonen. De subsidieregeling biedt financiële ondersteuning bij een implementatie- of opschalingsvraagstuk van een zorgaanbieder, ontwikkelaar van een zorginnovatie, Gemeente of GGD en met deze subsidie kan men zoals gezegd een externe implementatie- en/of opschalingscoach inhuren.
De deadline staat op 12 september en voor deze subsidiepot geldt; ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’. Klinkt dit interessant? Dan helpen wij je graag verder. Onze Innovatie Specialist Joep Sinke staat voor je klaar en is te bereikbaar via joep@burozp.nl – 0655340171.