Een dankwoord voor de adviesraad

Per 1 april treedt een nieuwe periode aan voor Buro ZP, we zijn van start up naar een volwassen organisatie gegroeid. We willen de Raad van Advies op deze plaats hartelijk danken voor hun bijdrage en inspiratie in dit proces.

Beste benchmark en deskresearch

Met elkaar hebben we de strategie voor de komende jaren gebouwd en zijn we deze aan het implementeren. Met de focus op de langdurige zorg en dan specifiek ouderenzorg, gehandicaptenzorg en geestelijke gezondheidszorg, kunnen we met recht zeggen dat we de beste benchmark hebben en het beste deskresearch hebben opgebouwd. Dit in combinatie met een unieke manier van werken die bewezen resultaat oplevert.

Inspirerende bijdrage

Hierbij willen we van de gelegenheid gebruik maken om onze bevlogen Raad van Advies van de laatste jaren te bedanken voor hun inspirerende bijdrage.
Martin van Gogh en Fred Letschert, dank voor jullie waardevolle bijdrage in de groei van ons bedrijf en vooral ook in de groei van ons als personen/directeuren van Buro ZP.

Mijlpalen

Samen hebben we een aantal mooie mijlpalen behaald:
 
  • Bepaling van de Strategie
  • Back Office met Benchmark en Deskresearch operationeel
  • Nieuw team met gedreven professionals en een
  • Geprofessionaliseerde bewezen werkwijze.
We gaan nu een periode in zonder Raad van Advies, spannend en goed tegelijk. We kijken wat de toekomst ons gaat brengen, ook dat hoort bij volwassen worden.
 

Hartelijk dank! Namens heel Buro ZP,

Yvonne de Jong en Serge Zeelenberg