DUMAVA-subsidie Alert!

Is jouw organisatie bezig met verduurzaming? Kijk dan eens naar de subsidieregeling duurzaam maatschappelijk vastgoed (DUMAVA). Vanaf september 2023 is het weer mogelijk om een nieuwe aanvraag in te dienen.
De regeling komt eigenaren van maatschappelijk vastgoed tegemoet in de kosten om te verduurzamen. De regeling heeft als hoofddoel het energieverbruik en de CO2 uitstoot te verlagen. U valt binnen de doelgroep van DUMAVA als het vastgoed eigendom is van een maatschappelijke instelling (o.a. verpleeg- of verzorgingshuis). De organisatie moet hiervoor een SBI-code hebben.
In deze subsidieronde is €190 miljoen beschikbaar. Met een maximale subsidie van €2,5 miljoen en minimale subsidie van €5.000 per project. Het subsidie percentage is 30%.
Een DUMAVA-subsidie kan worden aangevraagd voor energieadvies, een energielabel en verduurzamingsmaatregelen. Maatregelen zijn o.a. zonnepanelen, warmtepompen, warmtewisselaars, warmteterugwinningssystemen, luchtbehandeling systemen, Ledverlichting, HR-glas, isolatie voor dak, gevel spouw en vloer van bestaande constructies.
Mis deze kans niet! Ga voor meer informatie naar de website van het RVO.
Vragen? Je kunt altijd even contact opnemen met Joep Sinke (joep@burozp.nl – 0655340171)

#duurzaamheid #subsidies #DUMAVA #duurzamezorg

Video afspelen