Trots op samenwerking met mr. L.E. Visserhuis & Zorggroep Oldael: de zoektocht naar synergie.

Het Visserhuis

Met veel trots kunnen wij mededelen dat we per 1 juli zijn gestart bij mr. L.E Visserhuis in Den Haag. 

In nauwe samenwerking met Zorggroep Oldael gaan wij de synergie zoeken tussen beide zorgorganisaties. Het doel is om samen slimme keuzes te gaan maken.

Met elkaar samenwerken worden kleinere zorgorganisaties minder kwetsbaar en kunnen organisaties elkaars expertise goed inzetten. Onze inzet is om de krachten te bundelen en elkaar te versterken bij bijvoorbeeld complexe thema’s op het vlak van ICT, voeding en vastgoed.

De zorg wordt steeds complexer en dat betekend dat beweging noodzakelijk is. Wij helpen de organisaties bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van inkoop.
Wij hebben ook de mogelijkheid gekregen om Buro ZP te introduceren in het lerend netwerk in Den Haag. In het lerend netwerk waar ook het Visserhuis en Oldael onderdeel van uitmaken. In het lerend netwerk bundelen nog meer organisaties de krachten en leren van elkaar.
Wij van Buro ZP worden blij wanneer wij een steentje kunnen bijdragen in het maken van de juiste keuzes. In het zoeken van de samenwerkingen tussen organisaties willen wij elkaars kennis inzetten. Wij worden blij als wij mensen in beweging krijgen, bewustwording kunnen creëren als basis om iets te veranderen of te verbeteren. We doen dat graag samen en willen echt iets bereiken om daarna duurzaam te verankeren.
Wij zullen binnenkort mooie ervaringen delen in de zoektocht naar synergie tussen het Visserhuis en Oldael.
Meer weten? Stuur een mail naar info@burozp.nl. Wij gaan graag in gesprek!