AI & Buro ZP

Zoals gister al te lezen was in onze blog, is er een nieuwe medewerker gestart deze week. Een aantal collega’s belde mij al op met de vraag of ze iets gemist hadden. ‘Wie is dan bij ons gestart want wij hebben niemand gezien? Trouwens er staan ook wat gekke dingen in de blog, die moet je misschien nog maar even aanpassen. Er staat bijvoorbeeld dat onze nieuwe collega de kantoren is binnengelopen, we missen een naam en weten eigenlijk nog steeds niets op basis van de tekst.’
Mijn antwoord kwam voor sommige als een verrassing want de blog klopt. Sterker nog, onze nieuwe collega weet al best veel van ons en is verantwoordelijk voor de hele Werving & selectie campagne van deze week op LinkedIn. Na een korte stilte kwam de vraag “Hoe dan?!?!”
Helaas heb ik geen naam (daar kwam geen antwoord op) maar Buro ZP is sinds deze week begonnen met het integreren van AI binnen ons bedrijf! Vorige week hebben wij een training gehad over de mogelijkheden van AI en om dit toe te passen op de processen binnen ons werk. De komende periode gaan wij onderzoeken waar en hoe AI nog meer kan bijdragen binnen de organisatie.
Binnenkort hierover meer!
Auteur: (dit keer niet AI) Bram Smits