Blog

“Wat is werkgeluk nu precies?”

Er zijn veel verschillende opvattingen over werkgeluk en een vaste beschrijving kent de term niet, maar het is een geluk en plezier dat het werk jou als werknemer geeft.

Samenwerken is het nieuwe concurreren

als je maar met elkaar wilt samenwerken.

Telefonie SDW: Modernisering op het gebied van telefonie!

Tijdens het opstellen van de inkoopkalender voor 2022, kwam de wens van SDW naar boven: Modernisering op het gebied van telefonie!

Het plannen van je werk als consultant

Als consultant bij Buro ZP kan je de vraag krijgen: hoe doe je dat toch allemaal? Wat jij in 1 à 2 dagen doet, daar had ik eerst een fulltime inkoper voor in dienst.

Benchmark dossiers in de zorg

Buro ZP helpt organisaties in de ouderen-, gehandicapten- en geestelijke gezondheidszorg met het maken van de juiste keuzes op het gebied van inkoop.

Maatschappelijk steentje bijdragen

Sinds deze zomer helpt Serge Zeelenberg vanuit Buro ZP het Hospice De Cirkel bij het beheersbaar krijgen en houden van de bedrijfskosten.

Koffie voor Warande: besparing op kosten maar niet op smaak!

Warande heeft een fantastisch resultaat geboekt op meerdere locaties voor de ouderenzorg in Zeist, Bilthoven en Houten. Gerdien heeft samen met de collega’s van Warande een project opgepakt voor koffieautomaten en de bijbehorende ingrediënten.

Nieuw gezicht: Falco Dubois

Wij hebben een nieuw gezicht binnen Buro ZP en willen hem graag aan jullie voorstellen. Falco Dubois is in april gestart.

Nieuw gezicht: Gerco Dijkgraaf

Wij hebben een nieuw gezicht binnen Buro ZP en willen hem graag aan jullie voorstellen. Gerco Dijkgraaf is partner van Buro ZP en gaat zich richten op uitbreiding van onze dienstver-lening in Noord Oost Nederland.

Nieuw gezicht: Judith Staal

Wij hebben een nieuw gezicht binnen Buro ZP en willen haar graag aan jullie voorstellen. Judith Staal is gestart is halverwege januari.

Training contractmanagement bij Sint Jacob

Jorrit heeft een interactieve training contractmanagement gegeven aan een deel van de eind- en dossierverantwoordelijken binnen Sint Jacob.

Business case: Win-win voor Warande

Warande is een klant van Buro ZP met meerdere locaties in de omgeving Houten en een veelzijdige organisatie voor wonen, zorg en welzijn. Gerdien is onze consultant en heeft samen met meerdere dossierverantwoordelijken een project opgepakt voor schoonmaak, medische hulpmiddelen en incontinentiemateriaal.