Blog

Stimuleringssubsidie Alert!

Kan jouw gehandicaptenzorgorganisatie wel wat extra ondersteuning gebruiken op het gebied van innovatie? Buro ZP Innovatie helpt je graag verder met het realiseren van impactvolle innovaties binnen jouw organisatie.

Innovatiesubsidie Alert!

Kan jouw organisatie wel wat extra ondersteuning gebruiken op het gebied van innovatie? Buro ZP Innovatie helpt je graag verder met het realiseren van impactvolle innovaties binnen jouw organisatie.

Nieuw gezicht: Joep Sinke

Wij hebben een nieuw gezicht binnen Buro ZP en willen hem graag aan jullie voorstellen.

Hoe kun je onevenredige indexeringen in de toekomst voorkomen?

In de eerste maand na de jaarwisseling hebben wij een groot aantal indexeringen voorbij zien komen.

Samenwerken is het nieuwe concurreren

"Samenwerken is het nieuwe concurreren" is een uitdrukking waarmee bedoeld wordt dat samenwerken met anderen om een gemeenschappelijk doel te bereiken vaak effectiever kan zijn dan alleen werken of proberen elkaar te overtreffen.

Buro ZP in gesprek over duurzaamheid: Annie Dijkshoorn, GGZ Delfland.

Annie Dijkshoorn is duurzaamheidscoördinator bij GGZ Delfland en ervaringsdeskundige op het gebied van het opzetten en implementeren van duurzaamheidstrajecten in de zorg en Buro ZP sprak met haar over haar ervaringen.

Nieuwjaarsgroet

Het nieuwe jaar is inmiddels weer onderweg en wij willen beginnen met iedereen het beste toe te wensen!

Nieuw gezicht: Jessica Markus

Wij hebben sinds 01-01-2023 een nieuwe collega binnen Buro ZP, dit is namelijk Jessica. Wij willen haar graag verder aan jullie voorstellen.

Getting Things Done

Afgelopen vrijdag hebben wij een kennissessie gehad over timemanagement. Volgens de Getting Things Done productiviteitsmethode van David Allen. Hierbij kregen wij een aantal tips over hoe wij ons werk beter kunnen plannen.

LIFO

Bij Buro ZP investeren wij veel tijd in de ontwikkeling van ons team en dit keer hebben wij allemaal een LIFO® (Life Orientations) test gedaan.

Advies uitvraag Schoonmaak

Het uitvragen van schoonmaakdienstverlening is tegenwoordig een hele onderneming, want er is een enorm gebrek aan personeel waardoor de dienstverlening steeds vaker in gebreke blijft.

BuroZP Nieuwsbrief

Wat vliegt de tijd! Voor ons gevoel zijn we net terug van de zomervakantie en nu staat de herfstvakantie alweer voor de deur.