Blog

LIFO

Bij Buro ZP investeren wij veel tijd in de ontwikkeling van ons team en dit keer hebben wij allemaal een LIFO® (Life Orientations) test gedaan.

Advies uitvraag Schoonmaak

Het uitvragen van schoonmaakdienstverlening is tegenwoordig een hele onderneming, want er is een enorm gebrek aan personeel waardoor de dienstverlening steeds vaker in gebreke blijft.

BuroZP Nieuwsbrief

Wat vliegt de tijd! Voor ons gevoel zijn we net terug van de zomervakantie en nu staat de herfstvakantie alweer voor de deur.

“Wat is werkgeluk nu precies?”

Er zijn veel verschillende opvattingen over werkgeluk en een vaste beschrijving kent de term niet, maar het is een geluk en plezier dat het werk jou als werknemer geeft.

Samenwerken is het nieuwe concurreren

als je maar met elkaar wilt samenwerken.

Telefonie SDW: Modernisering op het gebied van telefonie!

Tijdens het opstellen van de inkoopkalender voor 2022, kwam de wens van SDW naar boven: Modernisering op het gebied van telefonie!

Het plannen van je werk als consultant

Als consultant bij Buro ZP kan je de vraag krijgen: hoe doe je dat toch allemaal? Wat jij in 1 à 2 dagen doet, daar had ik eerst een fulltime inkoper voor in dienst.

Benchmark dossiers in de zorg

Buro ZP helpt organisaties in de ouderen-, gehandicapten- en geestelijke gezondheidszorg met het maken van de juiste keuzes op het gebied van inkoop.

Maatschappelijk steentje bijdragen

Sinds deze zomer helpt Serge Zeelenberg vanuit Buro ZP het Hospice De Cirkel bij het beheersbaar krijgen en houden van de bedrijfskosten.

Koffie voor Warande: besparing op kosten maar niet op smaak!

Warande heeft een fantastisch resultaat geboekt op meerdere locaties voor de ouderenzorg in Zeist, Bilthoven en Houten. Gerdien heeft samen met de collega’s van Warande een project opgepakt voor koffieautomaten en de bijbehorende ingrediënten.

Nieuw gezicht: Falco Dubois

Wij hebben een nieuw gezicht binnen Buro ZP en willen hem graag aan jullie voorstellen. Falco Dubois is in april gestart.

Nieuw gezicht: Gerco Dijkgraaf

Wij hebben een nieuw gezicht binnen Buro ZP en willen hem graag aan jullie voorstellen. Gerco Dijkgraaf is partner van Buro ZP en gaat zich richten op uitbreiding van onze dienstver-lening in Noord Oost Nederland.