Blog

Nieuw gezicht: Gerco Dijkgraaf

Wij hebben een nieuw gezicht binnen Buro ZP en willen hem graag aan jullie voorstellen. Gerco Dijkgraaf is partner van Buro ZP en gaat zich richten op uitbreiding van onze dienstver-lening in Noord Oost Nederland.

Nieuw gezicht: Judith Staal

Wij hebben een nieuw gezicht binnen Buro ZP en willen haar graag aan jullie voorstellen. Judith Staal is gestart is halverwege januari.

Training contractmanagement bij Sint Jacob

Jorrit heeft een interactieve training contractmanagement gegeven aan een deel van de eind- en dossierverantwoordelijken binnen Sint Jacob.

Business case: Win-win voor Warande

Warande is een klant van Buro ZP met meerdere locaties in de omgeving Houten en een veelzijdige organisatie voor wonen, zorg en welzijn. Gerdien is onze consultant en heeft samen met meerdere dossierverantwoordelijken een project opgepakt voor schoonmaak, medische hulpmiddelen en incontinentiemateriaal.

Wat is een kantoordag?

Wij hebben de eerste kantoordag van 2022 achter de rug met het team. In deze blog delen wij waarom een kantoordag belangrijk is voor ons en ook welke onderwerpen wij bespreken.

Terugblik 2021: onze meeste bekeken posts

Het jaar 2021 is bijna ten einde en de meesten kijken alvast naar het jaar 2022. Toch willen wij nog even stilstaan bij 2021 en welke posts het meeste zijn bekeken.

Personeel niet in loondienst: onze ervaringen

Personeel vinden in de zorg is al jaren lastig zat. In 2020 bij de eerste Coronagolf was het voor iedereen onbekend en alle hens aan dek.

Zorg & ICT beurs: de ervaringen van Michelle en Eelco

Voor onze consultants bij Buro ZP is het belangrijk om de laatste trends en ontwikkelingen te volgen op zorg, innovatie en ICT gebied.

Werkzaamheden van het afgelopen half jaar

De zomer loopt bijna op zijn einde. Een goed moment om terug te kijken naar het eerste deel van 2021. Welke trajecten lopen bij onze klanten? Welke onderwerpen passeren de revue? Wij hebben alle gegevens uit onze systemen naast elkaar gezet om een beeld te schetsen.

Buro ZP als verbinder

Gerdien Bouma neemt deze week de blog voor haar rekening. Ze schrijft over het belang van verbinding.

Trots op samenwerking met mr. L.E. Visserhuis & Zorggroep Oldael: de zoektocht naar synergie.

Met veel trots kunnen wij mededelen dat we per 1 juli zijn gestart bij mr. L.E Visserhuis in Den Haag. In nauwe samenwerking met Zorggroep Oldael gaan wij de synergie zoeken tussen beide zorgorganisaties.