Blog

Zorgcontractering

Binnen Buro ZP krijgen we vaak de vraag gesteld of we iets kunnen betekenen in de zorgcontractering. Tot op heden doen we dat nog niet, maar we pakken de handschoen op om het te onderzoeken.

AI & Buro ZP

Zoals gister al te lezen was in onze blog, is er een nieuwe medewerker gestart deze week. Een aantal collega’s belde mij al op met de vraag of ze iets gemist hadden.

Een Nieuw Begin: Mijn Eerste Dag bij Buro ZP

Als ik terugdenk aan mijn eerste werkdag bij Buro ZP, komen er verschillende emoties naar boven.

Offertetraject Wassen

Bij één van onze klanten is onlangs het inkooptraject Wassen afgerond. Graag delen wij met u dit succesverhaal ter inspiratie voor uw eigen zorgorganisatie.

Versterk je zorginnovatie: ZonMw subsidieronde komt eraan.

We hebben geweldig nieuws! Op 26 maart gaat er een nieuwe subsidieronde van start bij ZonMw. Buro ZP Innovatie staat klaar om je te ondersteunen bij het aanvragen en uitvoeren van deze subsidie.

Mantelzorgers én zorgtechnologie, hoe gaat dat eigenlijk samen?

Bij Buro ZP Innovatie hebben we samen met zorgorganisatie De Merwelanden de afgelopen zes maanden onderzocht hoe deze twee elementen effectief samengaan, met name in de context van thuiszorg.

Innovatiesubsidie Alert!

Wil jouw organisatie graag een volgende stap maken op het gebied van innovatie? Buro ZP Innovatie helpt je graag verder met het realiseren van impactvolle innovaties binnen jouw organisatie.

Nieuw gezicht: Marianne Otterspeer

Wij hebben een nieuw gezicht binnen Buro ZP en willen haar graag aan jullie voorstellen.

DUMAVA-subsidie Alert!

Is jouw organisatie bezig met verduurzaming? Kijk dan eens naar de subsidieregeling duurzaam maatschappelijk vastgoed (DUMAVA).

Stimuleringssubsidie Alert!

Kan jouw gehandicaptenzorgorganisatie wel wat extra ondersteuning gebruiken op het gebied van innovatie? Buro ZP Innovatie helpt je graag verder met het realiseren van impactvolle innovaties binnen jouw organisatie.

Innovatiesubsidie Alert!

Kan jouw organisatie wel wat extra ondersteuning gebruiken op het gebied van innovatie? Buro ZP Innovatie helpt je graag verder met het realiseren van impactvolle innovaties binnen jouw organisatie.

Nieuw gezicht: Joep Sinke

Wij hebben een nieuw gezicht binnen Buro ZP en willen hem graag aan jullie voorstellen.